Всичко започва преди 30г., когато инж. Симеон Янев основава Флорекс ЕООД, реализирайки своята мечта - да създаде в България по западен образец, фирма за озеленяване.

За тези повече от 25 г. история и над 900 успешно реализирани обекта в България и чужбина, Флорекс и до днес запазва основния фокус на своята дейност - да сбъдва вашите зелени мечти, като предоставя пълна гама от услуги в сферата на озеленяването.

За да осигури най-добрия растителен материал за своите клиенти и партньори и да гарантира високота качество на предоставяните услуги, Фирма Флорекс през годините създава и развива собствен разсадник, който се намира в известния с традициите си в отглеждането на рози и декоративна растителност Павликенски район. В разсадника ни поддържаме богато видово разнообразие от широолистни и иглолистни дървета и храсти, които отговаря на приетия в България стандарт за качество.

Сърцето на Флорекс е инж. Симеон Янев заедно с екипа от професионалисти - ландшафтни архитекти, градинари, еколози и биолози, които създават и реализират проектите за озеленяване и се грижат за поддръжката на вашите градини


В своята работа фирма Флорекс има въведени системи за безопасни условия на труд, опазване на околната среда и управление на качеството. Разсадникът е регисриран в ИАСАС за производство и търговия с посадъчен материал. Фирма Флорекс е член на Камара на строителите в България.


Пишете ни

Научи повече за услугите, които предлагаме


Проектиране
Изграждане
Поддръжка
Поливни системи